Completed in 2018 with 430 m2, the Theatrical Spa is a new wellness area that devised as a theatre with some different interpretations of the available space. Designed by NOA* ...

Werkhaus is a project handled by Gogl Architekten where they took care of the renovation of a townhouse located in St. Johann, Tirol. The renovation took one year to finish and ...

The client wanted a place of silence, in harmony with nature and the request was handled flawlessly by Gogl Architekten on the Wiesenhof project. The new home should be light ...

The client came to Gogl Architekten with a wish to build a new building on a narrow plot of land on a difficult hillside. The eastern half of which is ...

Refurbishment, redesign, and reorganization of a condominium from the older times were managed perfectly by IFUB* through the journey the took in planning Wohnung S that occupy 205 m² of ...

We use cookies to give you the best online experience. By agreeing you accept the use of cookies in accordance with our privacy policy.