Located in Rotterdam with 30.000 m2 in size, Shipping and Transport College is a sixty-meter-high icon designed by Neutelings Riedijk Architects. Completed in 2005, this building is built with an awesome facade designed of blue- and silver-gray corrugated metal panels.

Located near the Shugakuin Imperial Villa in Japan, House in Shugaku-in is a renovation project by Kazuya Morita Architecture Studio. The renovation of this old private house also includes renovating the existing Japanese-style room and an attic on the second floor. A heating and wood stove is also added for a warm life even in winter.

Designed by Jeanne Dekkers Architectuur in 2014, this 6.700-m² building offers units for “assisted living”. Apartments Tamarixplantsoen Heerhugowaard is located in an existing neighborhood in a city in the Netherlands called Heerhugowaard, designed as social care homes and rental apartments.

Completed in 2007 by Rojkind Arquitectos, Nestlé Chocolate Museum is designed as a new object that appears with the spectacular nature of a window display. This new museum building is located on the side of the highway at the entrance to Toluca, offering an interesting appearance with its zigzagging origami structure.

With 805 SF in size, this laneway building is transformed by Superkul into a single-family residence based on the request of owners who interested in the storied past of the ramshackle structure and smaller-footprint living. 40R Laneway House is located in Toronto, purchased by its current owners in 2006.

It is a residential complex that comprises a series of family buildings. Jindal House is designed by SCDA Architects that set within the prestigious Lutyen’s Delhi, India. The architecture in this residential project is grand yet understated and there are only two elements that comprise the main palette throughout the complex.

Located in Veluwe, Netherlands, this generous villa is designed by HofmanDujardin for an art-loving family. This project is started in 2017 and completed in 2019 with 650 m for a private client. A spacious plan with intimate and grounded spaces are combined for the scheme of Villa Veluwe, supported by a curved glass facade to maximize stunning views in all main living spaces.

This site uses cookies.
This is default text for notification bar